Ando Agenda 2016

Ando Agenda 2016

Voor ons 25 keer een feestje om ‘m te maken. Tijd voor een terugblik, maar ook voor een blik vooruit: 366 dagen van 24 uur.

Geniet van elke dag, maak van je agenda een dagboek van energie en creativiteit, vol met afspraken, anekdotes, gedachtespinsels en droedels. Sla de nacht om en creëer je dag, laat je verrassen door wat die brengt. Voor degene die de nacht prefereert: vraag ons een wit potloodje!

25 keer de vrijheid om een grafisch product naar eigen idee en gevoel te maken! 25 jaar waardering voor ontwerp, druk, afwerking en papier. We haalden oorkondes en prijzen op in eigen land, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Schotland en Engeland. De USA was wat ver en zijn dus opgestuurd. 25 keer vrijwel alle technische mogelijkheden die op grafisch gebied denkbaar zijn; samen een boekenplankje van grafisch kunnen. 25 jaar klanten, ontwerpers en leveranciers, waarvan wij houden en die ons in staat stelden om het onderste uit de kan te halen. 25 jaar geleden was Hans Bockting als mede-oprichter van UNA betrokken bij de eerste agenda; nu heeft hij samen met Sabine Bockting deze typografische schoonheid ontworpen.